sâmbătă, 17 mai 2008

Stare de spirit

De ce se intampla uneori (in ultima vreme cam des pentru mine) sa fi atat de mic in fata unor probleme? E ceva in aer cred ca, dar e cam urata vremea pe strada mea de la un timp incoace si ...nu stiu cum gresesc, caci vreau sa fac sa fie totul bine, dar tot mai rau o dau in bara.

Imi place sa vad flori pe unde merg, si fete zambitoare si pline de dorinta, sa ascult voci calde si cantece voioase.Vreau mai multa bucurie si buna vointa.Vreau sa nu doara atat de tare cand realizezi ca, unele lucuri, pentru care ai luptat si ai vrut sa le colorezi in roz, sunt negre de la inceput si asa o sa ramana.




Cate lucuri frumoase in lumea asta merita sa le platesti cu lacrimi?Doar momentele care iti fac "fluturasi in stomac", cu lacrimi de emotie. In rest nimic nu merita...si nimeni, si probabil toti stim asta, dar e greu de pus in practica.Oare e grav cand iti doresti sa fi altfel doar pentru ca viata ta sa aibe mai mult sclipici?Nu stiu ce sa zic, cu tot sclipiciul din lume si cu toata dorinta si tot nu poti fi altfel decat te-a lasat Dumnezeu.

Ramane doar ca cei din jur sa te accepte asa cum esti, si nici o lacrima pentru cei care te vor altfel.Pacat ca multe ar fi bune in lumea asta daca toti am fi ...asa cum trebe sa fim, si daca n-ar mai exista cuvantul "defect" in dictionar.Totul are un defect, depinde cum se poate masca, daca e "congenital" , ca daca e dobandit, poate mai poti repara ceva.

In speranta unui soare cu mai multe raze...

Un comentariu:

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

hey, ce-i cu norii astia de pe strada ta?!

citeam undeva: "oamenii ne plac datoria calitatilor lor, dar defectele ne fac sa-i iubim"

;) mie imi place de tine si asa mica si bruneta cum esti :p