luni, 5 mai 2008

Atentie cu cafeaua!

















In speranta inceperii cu dreptul a acestei saptamani, am ajuns sa o incep cu stangul.M-am trezit dupa vreo 10 ore de dormit, cu mama la usa care m-a intrebat "copila mea tu vrei sa dormi 12h" , n-am stiu ce sa-i raspund, si parca asa de rusine m-am ridicat din pat , m-am spalat incet, si mi-am indreptat pasul spre bucatarie.Aici m-a izbit un miros de cafea, care mi-a aliniat neuronii in front, dupa care mi s-a aprins beculetul.Asa o pofta mi se facuse, stie ea mama :P.Am turnat cafeaua intro "cescuta", am asezonat-o cu tot ce-mi place mie , si m-am pornit spre "iubirea mea " PC-ul.Foarte bucuroasa , ca o sa-mi beau cafeaua in timp ce-mi citesc mailul si mai trag cu ochiul pe hi5.Atat mi-a durat bucuria, de la filtru de cafea pana la birou, unde n-am apucat sa savurez nimic din planul meu de atac...imi varsasem cafeaua, pe birou cu tot ce tine de el, si de sub el.Dupa ce "licoarea" mi-a invadat cursurile , pixurile , o parte din tastatura, a inceput sa picure cu un zgomot enervant pe parchet ...NOOOT!! Halal dimineata!
Ca sa fac o paranteza, va transmit ce ne-a spus un profesor de psihiatrie "cel mai greu in lumea asta este sa fi normal", si cu cat trece timpul imi dau seama tot mai mult de veridicitatea acestei replici. Ideea este ca eu sunt ca un magnet pentru lucuri care, in mod normal ,altcuiva nu i s-au fi intamplat.Nu e prima data cand vars o cafea, un suc, cand dau ceva jos de pe un raft din magazin, cand ma lovesc la tocul usii...s.a.Asta sunt eu, a nu se intelege neaparat neindemanatica.Oricum cu cat straduinta mea de a fi mai "normala" creste cu atat creste si numarul gafelor.
O sa incerc sa nu mai vad jumatatea goala a "cescutei" , chiar daca este luni, si presimt ca o sa am o saptamana minunata, ceea ce va doresc si voua .

Un comentariu:

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

trebe că nu s-a distrus tastatura, din moment ce ai mai apucat să scrii postul ăsta ;)

ceşcuţa aia o ştiu de undeva :D

şi mie mi s-a făcut poftă de cafea, numa' când mi-am amintit ce fain o fost s-o bem acolo, la tine, printre lalele. Mă duc sa-mi fac şi eu una. Doar lalelele mai lipsesc. Şi tu, evident :p

iar în ceea ce priveşte normalitatea... aia e definită de obiceiurile comune cât mai multor persoane. Uite, deja am folosit doi termeni sugestivi: obişnuit şi comun. Noroc că nu eşti şi tu aşa!

p.s. Normal people worry me :D