vineri, 27 iunie 2008

Striptease...

Se ia o bucata domnisoara cu o rochie rosie, un casetofon, si o bara intr-un metrou.
Proba martor o gasiti aici, si sa vedeti inca si ce priza a avut la calatori, unii dintre ei probabill au ramas cu gurile cascate, dar pacat ca nu putem sa le vedem fetzele, deoarece atentia cameramanului iscusit este asupra fetei, care isi expune productia.Si uite asa, au mai vazut si altii cate "o tzatza" care nu prea au noroc de astea, s-au bucurat un pic si neuronii lor, de mult pusi la murat.
Ne-a lasat Dumnezeu atat de diferiti , dar in acelas timp cu un tel comun...BANI , si fiecare face ce poate sa ajunga la ei, si la cat mai multi.Unii isi tocesc creierii prin facultati interminabile, altii intind mana la semafoare, altii decid sa faca streaptease in metrou.
Dupa "duetul" ei alaturi de Joe Cocker isi ia domnisoara catrafusili, nici macar timp sa se mai incheie la rochie n-are, ca de, n-a incasat profitul pe activitatea tocmai prestata si pierde metroul spre cealalta zona a Bucurestiului.Fatooooooooooooooo? tu le ai pe toate, pune mana si invata sa faci altceva.Ca de d'astea e plina Romania, din pacate.
Dupa tura de strans ciubuc prin metrou, sub afirmatia satisfacatoare a unei babe care ar fi vrut si ea sa mai aibe aspectul domnisoarei, iese din cadru.Merge fatoooo afacerea? Vezi poate iti extinzi productia si prin autobuzele din Sibiu, ca avem si noi bari d'alea ca la capitala, sau ti-a sters politia melodia de pe caseta in timp ce ai fost investigata????!!!!
HIHIHIHHIIIHIIII Rusinica!

Niciun comentariu: